slide 1

elk gezin een stevige start

Welkom bij Samen Stevig Starten

slide 2

Samen Stevig Starten

Rondom zwangerschap en ouderschap

slide 3

Samen Stevig Starten

Omdat er een wereld te winnen valt

Een stevige start legt het fundament voor een veilige gehechtheid tussen ouders en kind.

Rondom zwangerschap en ouderschap

Samen Stevig Starten biedt cursussen, behandeling en begeleiding rondom zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. Alle aanbod van Samen Stevig Starten is gericht op het bevorderen van een veilige gehechtheid tussen ouder(s) en kind en het voorkomen van hechtingsproblematiek. Op deze manier wil Samen Stevig Starten bijdragen aan een stevige start voor elk gezin. Op deze website vind je meer informatie over de praktijk, de uitgangspunten van Samen Stevig Starten en het aanbod.

management structure

Wat Samen Stevig Starten biedt

Samen Bevallen
Samen Bevallen

Door het volgen van de cursus Samen Bevallen bereiden jullie je samen voor de op komst van jullie kindje. » Meer info

Stevig Verbinden
Ouderschapscursus

Voorbereiding op het ouderschap, met het accent op het ontwikkelen van de hechtingsrelatie met jullie kindje. » Meer info

Samen Helen
Behandeling

Behandeling bij verschillende vragen of problemen rondom zwangerschap, bevallen en jong ouderschap. » Meer info

Stevig Blijven
Relatietherapie

Aan de basis van jullie (nieuwe) gezin staat jullie relatie. Op een stevig fundament kan jullie gezin verder groeien. » Meer info

Samen Stevig Starten biedt laagdrempelige en kortdurende ondersteuning en behandeling aan aanstaande en nieuwe ouders en hun jonge kinderen. Ook is er een preventief aanbod, in de vorm van cursussen voor (aanstaande) ouders.

Samen Stevig Starten wil hiermee aanstaande en nieuwe ouders en hun jonge kinderen ondersteunen bij het maken van een zo stevig mogelijke start met elkaar.

Bekijk het aanbod
why coach with me

Waar Samen Stevig Starten voor staat

Samen Stevig Starten staat voor de kracht van preventie, omdat hiermee veel leed voorkomen kan worden. Kinderen die veilig gehecht zijn, hebben ook als volwassenen meer vertrouwen in anderen en in zichzelf. Ze zijn beter in staat om met hun emoties om te gaan. Ook zijn ze vaker psychisch en lichamelijk gezond. Deze volwassenen zijn beter toegerust om ook hun kinderen weer een stevige basis te geven.

Investeren in een stevige start is daarom naast een investering in een kind, ook een belangrijke lange termijn investering in onze maatschappij.

Vrijblijvend kennismaken? Stuur gerust een bericht.

Bel naar nummer 06-24790686 of vul het contactformulier in.